Наша церква взяла участь в "Молитовному Вічі"

У неділю, 23 березня 2014 року, наша церква взяла участь в загальноміській молитві, яка проходила в центрі Вінниці на площі Театральній. У цей день християни різних міст України виходили на центральні площі з молитвою за врегулювання кризи, стабілізацію ситуації, єдність, цілісність і суверенітет України.

У зв'язку з загальною молитвою, яка проходила о 16:00, були відмінені вечірні служіння в усіх наших церквах. Нашу церкву на Молитовному Вічі представили пастор Іван Борисович Мазур і обласний пресвітер Леонід Петрович Почапський.

За словами пастора церкви "Дім Євангелія" Івана Борисовича Мазура, Господь припиняє війни по всій землі, а тому потрібно молитися, щоб Він сьогодні припинив війну та розбрат наших народів.
- Бог руйнує твердині, які збудовує ворог, - зауважив Іван Борисович. - Господь хоче, щоб мир запанував по всій землі. Ми віримо, що Господь виведе, переможе.

Думку пастора на майдані доповнив обласний пресвітер Леонід Петрович Почапський.
- В українську сім'ю прийшла біда, яка об'єднує людей, - сказав він. - У цій ситуації нам може допомогти тільки Бог. У Його руках вся влада, тільки Він може заспокоїти людей.

Разом із закликом до молитви прозвучали ще два гасла:
1. Заклик до примирення та прощення. Сьогодні люди поділилися на декілька ворогуючих таборів, які ненавидять один одного. Але Ісус говорить, що потрібно прощати наших ворогів. Тому, сьогодні закликаємо всіх до взаємного прощення та примирення, а також до поширення в особистих розмовах та всіма можливими способами послання любові, миру та порозуміння, сприяючи цим доброму майбутньому України.
2. Заклик до прощення гріхів. На цій зустрічі прозвучала невтішна статистика про українців, а саме, що наша країна знаходиться на перших місцях в світі по алкоголізму, наркоманії, абортах та інших гріхах. Можливо й це є причиною всіх бід, а тому нам, в першу чергу, потрібно каятись:

«І впокоряться люди Мої, що над ними кличеться Ім'я Моє, і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого, і повернуть зо злих своїх доріг, то Я вислухаю з небес, і прощу їхній гріх, та й вилікую їхній Край!» (2 Пар. 7:14)

Зі словами надії та уповання на Бога виступили також представники інших конфесій. Учасники заходу неодноразово принесли свої бажання та прохання перед Всемогутнім Творцем.

Молитовні зустрічі плануються проводитись щонеділі о 16:00 на площі Театральній. Запрошуються всі небайдужі!

молитовне віче
Дивіться також:

 

Інформація про церкву

Центральна вінницька церква євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія"

Вінниця, 21036, вул. Праведників Світу, 5 (колишня вул. Максимовича, 5)
Телефон: +38 (098) 370-63-55
E-mail: baptist.vn.ua@gmail.com
domevangelii@gmail.com

 

Розклад богослужінь

Наші богослужіння проходять:
неділя - 10:00 та 17:00;
вівторок - 10:00 (молитовне)
середа - 18:00;
субота - 10:00 (жіноче молитовне).
Більше служінь>>>

 

Ми в соцмережах

Приєднуйтеся до нас в соцмережах:
Telegram
Viber
Youtube
Instagram
Facebook
Twitter

Пошук на сайті